Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 8

Welkom

Welkom op de groepspagina van groep 8! Wat leuk dat u komt kijken! Groep 8 is een gezellige, hardwerkende groep van 12 kinderen. 5 jongens en 7 meiden. We hebben 2 juffen: juf Elma en juf Marloes. 
Juf Elma werkt op maandag, dinsdag, woensdag en juf Marloes werkt op donderdag en vrijdag. Tijdens het zwangerschapsverlof van juf Marloes werkt juf Carlijn op donderdag en vrijdag. 

Sterrenpad Hooghalen (Kamp 2018)

Voorrondes voorleeswedstrijd de Bentetop

(geschreven op 11 oktober)
Het was een spannende week in groep 8. Alle kinderen gingen de strijd aan om mee te mogen doen aan de finale van de voorleeswedstrijd op de Bentetop. 
Uiteindelijk gingen er 3 kinderen door: Mandy, Lindsay en Sem. Klik hier voor de foto's!

Finale voorleeswedstrijd

Op vrijdagmiddag 12 oktober gingen Mandy, Lindsay, Sem en Ninthe met gezonde spanning voorlezen aan groep 5-8. Een echte finale met een jury: juf Mirjam en juf Tineke. 'Onze' Lindsay werd nummer 1. Maar de nummers 2 hebben het ook heel goed gedaan! Klik hier voor alle foto's. 

De middag was erg geslaagd met de finale en een speurtocht. 

Verloffeestje juf Marloes 

Juf Marloes mag nu heerlijk genieten van haar zwangerschapsverlof. We hebben een gezellig verloffeestje gehad met een spelletjescircuit - Thema Baby's. 
Klik hier voor de foto's! 


Het Nationaal Schoolontbijt

Om  'elke ochtend een gezond ontbijt' te promoten heeft de overheid het nationaal schoolontbijt ingevoerd.
En het helpt; het is gebleken dat steeds meer kinderen ontbijten voordat ze de deur uitgaan. Het is ook gebleken dat de kinderen er de voorkeur aangeven om zoetigheid op het brood te eten. Via het nationaal schoolontbijt maken ze kennis met een gezondere manier van ontbijten.


Sinterklaas feest 


Op 5 december hebben we een gezellig Sinterklaas gevierd. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om mooie surprises te maken en leuke cadeaus te kopen. We hebben er samen met Sint en de Pieten een fijne ochtend gehad.


kraamvisite

Dinsdag 11 december zijn we met groep 8 op kraamvisite bij juf Marloes geweest.
Na de beschuit met muisjes en de ranja kreeg juf Marloes weer leuke cadeautjes van de kinderen. Toen was het tijd om de baby te bekijken: Wat was ze klein en lief. We konden er geen genoeg van krijgen, maar Anne wel. Na een tijdje vond ze het welletjes en huilde om haar moeder. Het was tijd om op te stappen.