Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Welkom in groep 5/6!


Wat fijn dat u even komt kijken.


Even voorstellen

Wat fijn dat u even komt kijken op de pagina van groep 5 en 6. Wij zijn een gezellige, hardwerkende groep van 27 kinderen. In groep 5 zitten 11 kinderen en in groep 6 zitten 16 kinderen. Wij hebben 3 juffen. Juf Ageeth en juf Carla zijn de groepsleerkrachten en juf Linda de onderwijsassistent.

Een dag in groep 5/6

Onze dag begint met Godsdienst. Zingen, bidden of luisteren naar een Bijbelverhaal.  
De ochtend wordt verder gevuld met rekenen, spelling, taal en lezen.   

's Middags is het tijd voor begrijpend lezen, wereld oriënterende en kunstzinnige vakken. 

Wij hebben op school een heel mooi en nieuw W&T lokaal, wij hebben ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in dit nieuwe lokaal. 
We gymmen op vrijdag met meester Harm Jan. Ondanks het drukke programma maken we natuurlijk ook tijd voor een spelletje, een lied of een dans.   Wij maken er samen een heel fijn en leerzaam schooljaar van.

 

Wist u dat?   
​ 6-09-2022Wij vandaag zijn gestart met ons project bedreigde diersoorten in het wild. Het doel van dit project is om meer te weten te komen over bedreigde dieren en om bewegende dieren te maken. Dit doen wij in ons 3D-lokaal. 22-09-2022

Vanmiddag zijn wij bezig geweest met onderzoekend en ontdekkend leren. Wij zijn veel te weten gekomen over de verschillende onderwaterdiertjes. 
28-10-2020
Tijdens podiumtijd lieten de kinderen vol trots hun werkstukken zien aan de ouders.
Het project bedreigde diersoorten in het wild is hierbij succesvol afgerond.