Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 5 en 7 

Welkom

Dit is de pagina van groep 5 en 7. Wij zijn een gezellige groep met 22 leerlingen.
Op maandag en dinsdag staat juf Ageeth Klaassen voor de klas en op donderdag en vrijdag juf Janet Hemmen. Op woensdag werken de juffen om en om.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de activiteiten en projecten in de groep.

NATIONALE VOGELTELLING

Vrijdag 26 januari hebben we meegedaan aan de vogeltelling. ‘s Morgens een spel om alle vogels te leren herkennen en ‘s middags met de verrekijkers en telformulieren op pad.
Hier een paar foto's. Alle foto's staan bij 'fotoalbum groep 5/7'


Erfgoedles  over het maken van vuur en het malen van graan in de Steentijd.

Dinsdag 17 april zijn we met groep 5 naar Nabershof geweest. Daar konden we in een gerestaureerde boerderij zien hoe er vuur werd gemaakt en hoe het graan gemalen werd. Na een korte pauze zijn we naar het Langgraf gelopen. Wat wisten de kinderen er al veel van! Geweldig!
Martine en Danielle hebben foto's gemaakt van de Grote Kerk in Emmen. De onderkant van de ze kerk is gemaakt van hele grote stenen uit de buurt.
 

Koningsspelen 2018

Wat hadden we een mazzel met het weer! En wat was alles goed georganiseerd. We zagen heel veel oranje/rood/wit/blauw in de kleding, het haar en op de gezichtjes.
Na het zingen van Het Wilhelmus lieten alle kinderen zien hoe goed ze geoefend hadden met het danslied FITLALA.
Na een ontbijt gingen groep 5 t/m 8 naar de sporthal en de leerlingen van groep 2 t/m 4 bleven op school om daar een spelletjescircuit te volgen.